Ο Μπάμπης Κωστούλας περνάει ιατρικά στην Μπράιτον και σφραγίζεται η πώλησή του από τον Ολυμπιακό
Μετράει αντίστροφα ο Έλληνας επιθετικός, για να φορέσει τη φανέλα της Μπράιτον και να γίνει συμπαίκτης του Στέφανου Τζήμα.
Λίγο πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Μπράιτον και αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Μπάμπης Κωστούλας!
Σύμφωνα με αγγλικό ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Κωστούλας περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην Μπράιτον, κάτι που σημαίνει θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις με την ολοκλήρωσή τους.
Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, ο 18χρονος επιθετικός περνάει αυτήν τη στιγμή από τις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει -πιθανότατα την Πέμπτη (12.06.2025) συμβόλαιο για 5+1 χρόνια.
BREAKING: Promising young striker Charalampos Kostoulas is undergoing a medical with Brighton 🤝 pic.twitter.com/61Y03w5Ys2
— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 11, 2025
Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού ταξίδεψε οικογενειακώς στην Αγγλία ώστε να δρομολογηθούν τις απαραίτητες διαδικασίες για να σφραγιστεί η μετακίνησή του στον σύλλογο της Premier League.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Απίστευτο πρόστιμο στον Κριστιάνο Ρονάλντο: Με 255 ευρώ τον τιμώρησε η ομοσπονδία της Πορτογαλίας
Ποινή «χάδι» για το μπάχαλο που δημιούργησε στην εθνική Πορτογαλίας.
Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
Προχωρούν τα έργα για την ανακαίνιση του γηπέδου του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027
Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Ευχάριστα νέα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την εθνική Ελλάδας, καθώς ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου δεν είναι τελικά σοβαρός.
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός