Ολυμπιακός: Νοκ – άουτ ο Κωστούλας, ελπίδες να προλάβει ο Όρτα τον τελικό Κυπέλλου
Μια απουσία και μια επιστροφή θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Έλληνα επιθετικό να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, κάτι που σημαίνει πως μόνο με θαύμα θα μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Αντίθετα το καλό νέο για τον Βάσκο τεχνικό είναι το γεγονός ότι ο Αντρέ Όρτα έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης (14/5/25), κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσει κατά πάσα πιθανότητα να βρίσκεται στα πλάνα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να υποτιμήσουν τον αντίπαλο, με τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» να στοχεύουν στη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, προκειμένου η σεζόν να κλείσει με το νταμπλ.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 97-86 από το Μαρούσι σε φιλικό προετοιμασίας – Ενοχλήσεις και εξετάσεις για Ρογκαβόπουλο
Εννέα απουσίες είχε το “τριφύλλι” στο φιλικό στην έδρα του Αμαρουσίου
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.