Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-63: Ξεκούραστη πρόκριση για το «τριφύλλι» στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας
Καταιγιστική εμφάνιση από τους παίκτες του Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Περιστερίου με 93-63 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα (14/2, 17:00) για μια θέση στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Final 8, επικρατώντας άνετα του Περιστερίου με σκορ 93-63 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα (14/2). Από την αρχή του αγώνα, οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη και επιβάλλοντας διψήφια διαφορά. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους και αποφεύγοντας την καταπόνηση των βασικών παικτών.
Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέντι Όσμαν με 15 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι Γουένιεν Γκέιμπριελ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Κέντρικ Ναν (4 πόντοι, 8 ασίστ) είχαν επίσης σημαντική συμβολή. Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ είχε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 τάπες, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου πρόσφερε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά του Περιστερίου, ο Τζάρελ Έντι σημείωσε 15 πόντους και ο Τζέιλεν Ράιλι 10 πόντους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-13, 48-26, 71-50, 93-63
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!