ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 10 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πλζεν-Παναθηναϊκός 1-1 (3-4 πέν.): Τεράστια πρόκριση στους «16» του Europa League για το «τριφύλλι»!

Πλζεν-Παναθηναϊκός 1-1 (3-4 πέν.): Τεράστια πρόκριση στους «16» του Europa League για το «τριφύλλι»!

Μία επική πρόκριση πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στους «16» του Europa League, καθώς νίκησε τη Βικτόρια Πλζεν στα πέναλτι με 4-3, έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «πράσινους» ήταν ο Λαφόν, που απέκρουσε πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και ο Τεττέη, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ του «τριφυλλιού» και έδωσε μεγάλες μάχες με τους παίκτες των γηπεδούχων, όσο αγωνίστηκε.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το iefimerida.gr, προηγήθηκε στο 9' με τον Τεττέη, δεν τα παράτησε όταν ισοφαρίστηκε από την κεφαλιά του Σπάζιλ στο 62', ενώ παρά την αποβολή του Ερνάντεθ στην παράταση έδειξε σθένος, πήγε το ματς στα πέναλτι και προκρίθηκε, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Τσέχους, με τον Ράφα Μπενίτεθ να παραμένει αήττητος στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Telekom Center για το Παναθηναϊκός – Παρί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Telekom Center για το Παναθηναϊκός – Παρί