Super League: Το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ, η «μάχη» για την κορυφή και ο «ανεπίδεκτος» Παναθηναϊκός
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ελληνική Super League
Ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΚ με 2-0 για την 7η αγωνιστική της Super League και έγινε το νέο… αφεντικό της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την Ένωση και τον Ολυμπιακό, σε ένα συναρπαστικό ξεκίνημα στη σεζόν.
Τρεις αγωνιστικές πριν ο ΠΑΟΚ εμφανιζόταν σε… κρίση, αλλά οι νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ όχι μόνο ανέστρεψαν το “κλίμα”, αλλά τον έχουν πλέον και μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.
Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη δική του… τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα, έχοντας πια 9 βαθμούς σε 6 αγώνες και περιμένοντας τον τρίτο προπονητή του, πριν την… παρέλαση του Οκτωβρίου.
Ο «ατσάλινος» ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει για μία ακόμη φορά “ατσάλινος” στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού εκεί που είχαν αρχίσει νέες αμφισβητήσεις στο πρόσωπό του, αυτός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο 2/2 στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα στην ομάδα.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του Μουκουντί για να “καθαρίσει” την ΑΕΚ και μία ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό για να τον “λυγίσει” στην Τούμπα, αλλά ακόμη κι έτσι, πήρε τους τρεις βαθμούς και “τρέχει” ένα 3/3 στη Super League, που τον μετατρέπει σε ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έδειξε έτσι για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς ποτέ να τον… ξεγράψεις από τη “μάχη” του πρωταθλήματος.
Η «σφαγή» για την πρώτη θέση
Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ άλλαξε πάντως για τρίτη φορά τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα, όντας μόνος στην κορυφή αλλά έπεσε από αυτή, όπως και η Ένωση μετά την “άλωση” της OPAP Arena.
Οι τρεις ομάδες έχουν εναλλαχθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη σειρά, γεγονός που δείχνει ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανοιχτό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρώτο μέρος της σεζόν.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείχνουν πάντως ικανοί να “παλέψουν” μέχρι τέλους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League, αυξάνοντας το ενδιαφέρον και των οπαδών για τη συνέχεια.
Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον… σωτήρα Μπενίτεθ
Την ώρα που η “μάχη” για την κορυφή είναι πιο ανοιχτή από ποτέ όμως, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να μείνει εκτός αυτής. Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το διπλό στην έδρα του Άρη και έχουν μόλις δύο νίκες σε 6 παιχνίδια στη φετινή Super League (έχει αναβληθεί και ένα με τον ΟΦΗ).
Με ένα τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ήδη στο -9 από την πρώτη θέση και ακόμη κι αν κερδίσει τον ΟΦΗ, έχει χάσει σημαντικό έδαφος για τη διεκδίκηση του τίτλου. Οι “πράσινοι” είναι μάλιστα… ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αφού κόντρα στον Άρη προηγήθηκαν για 6η φορά σε 6 ματς φέτος, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να κερδίσουν.
Περιμένουν έτσι πια τη νέα αλλαγή προπονητή, με τον Ράφα Μπενίτεθ να παίρνει τη “σκυτάλη” από Ρουί Βιτόρια και Χρήστο Κόντη, με στόχο να… σώσει τη χρονιά για τους “πράσινους” σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τα αποτελέσματα στην 7η αγωνιστική
ΑΕΛ Novibet – Ολυμπιακός 0-2
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 4-2
Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 2-2
Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1
Άρης – Παναθηναϊκός 1-1
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2
Η βαθμολογία της Super League
1. ΠΑΟΚ 17
2. Ολυμπιακός 16
3. ΑΕΚ 16
4. Βόλος 12
5. Λεβαδειακός 11
6. Άρης 11
7. Παναθηναϊκός 9
8. Κηφισιά 8
9. Παναιτωλικός 7
10. Ατρόμητος 6
11. ΟΦΗ 6
12. Πανσερραϊκός 5
13. ΑΕΛ Novibet 4
14. Αστέρας Τρίπολης 3
*Παναθηναϊκός και ΟΦΗ έχουν ένα ματς λιγότερο
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
Προχωρούν τα έργα για την ανακαίνιση του γηπέδου του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027
Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Ευχάριστα νέα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την εθνική Ελλάδας, καθώς ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου δεν είναι τελικά σοβαρός.
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…