Αγρίνιο: Στον ανακριτή για τη δολοφονία της Δώρας ο 30χρονος – «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα είναι με άλλον»
Στα δικαστήρια Αγρινίου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13.11.24) ο 30χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 43χρονης Δώρας.
Ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών ανακρίνεται αυτή την ώρα για τη δολοφονία στο Αγρίνιο, που έχει σοκάρει στο πανελλήνιο. Ο ίδιος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.
Λίγη ώρα νωρίτερα, η 43χρονη μητέρα κηδευόταν στο Δοκίμι Αγρινίου, το χωριό καταγωγής της, σε κλίμα πόνου και οδύνης, με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν την οργή τους για τον 30χρονο δολοφόνο της.
Ο δράστης με απόλυτα κυνικό τρόπο και χωρίς να παραδέχεται ότι πήρε το όπλο για να σκοτώσει την 43χρονη Δώρα, δηλαδή ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία ο 30χρονος, μετά τη σύλληψή του και το κυνηγητό 17 ωρών στο Αγρίνιο από τους αστυνομικούς παραδέχτηκε το εξής, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr:
«Βρήκα τη Δώρα τη στιγμή που βρισκόταν στο αυτοκίνητό τη, μπήκα στη θέση του συνοδηγού για να της μιλήσω, τσακωθήκαμε. Νευρίασα με όλα αυτά που μου είπε, θόλωσα, έβγαλα το όπλο και την πυροβόλησα». Με αυτά τα λόγια ο γυναικοκτόνος παραδέχτηκε το έγκλημα.
Μάλιστα, ο φονιάς της 43χρονης μητέρας παραδέχτηκε ότι δεν άντεχε να ζει μακριά της, καθώς η γυναίκα μετά τον χωρισμό τους φαίνεται να είχε προχωρήσει τη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν θα είναι μαζί μου και ότι θα είναι με άλλον άντρα».
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται μέχρι την τελευταία στιγμή να προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς μετά τον πυροβολισμό, άνοιξε το αυτοκίνητο και κατάφερε να συρθεί μέχρι έξω.
Την ώρα που την παραλάμβανε το ΕΚΑΒ και λίγο πριν ξεψυχήσει κατάφερε να ψελλίσει το όνομα του δολοφόνου της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.