ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν μπορεί να μπλέκουν το lifestyle με την ιατρική» λέει ο πρόεδρος του Πειθαρχικού ΙΣΑ

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν μπορεί να μπλέκουν το lifestyle με την ιατρική» λέει ο πρόεδρος του Πειθαρχικού ΙΣΑ

«Η ιατρική πληροφόρηση μέσω του διαδικτύου είναι ανεξέλεγκτη» προειδοποιεί ο πλαστικός χειρουργός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας το πρωί της Κυριακής (13.09.2026) στο ΕΡΤnews για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και για τη λειτουργία των ιατρείων, τις παραπλανητικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο και την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Ο Ανδρέας Φουστάνος ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών επέμεινε στο ότι δεν «μπορεί να μπλέκουν το lifestyle με την ιατρική» και υπογράμμισε την ανάγκη να είναι οι ασθενείς ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

Ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν γιατροί που τηρούν τους επιστημονικούς κανόνες και τα ιατρικά πρωτόκολλα, αλλά και κάποιοι που τους παραβαίνουν, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη του ασθενούς είναι να αναζητά τον κατάλληλο γιατρό πριν από οποιαδήποτε θεραπεία ή ιατρική παρέμβαση.

«Ο ασθενής πρέπει πριν κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη να ψάχνει και να βρίσκει τον κατάλληλο γιατρό», ανέφερε χαρακτηριστικά, θέτοντας στο επίκεντρο το ζήτημα της ενημέρωσης των πολιτών.


Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: Ο παπά Στρατής, ο πρώτος βιολιστής του, τον αποχαιρέτησε με το τραγούδι «Μου λείπεις»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νέες καταγγελίες στην υπόθεση Μαζωνάκη: «Η Ιωάννα Γάκα είπε στη σύζυγό μου ότι είχε καρκίνο, ενώ δεν είχε», στον ανακριτή αύριο οι δύο γιατροί
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία από το Καστελλόριζο: Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά και δεν δεχόμαστε απειλές - Κίνητρα εγκατάστασης 5.000 ευρώ στο ακριτικό νησί