ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εκπαιδευτής ιππασίας καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από μαθήτριές του

Εκπαιδευτής ιππασίας καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από μαθήτριές του

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταγγελίες επτά νεαρών γυναικών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Εκπαιδευτής ιππασίας στη Βόρεια Ελλάδα καταγγέλθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές κοπέλες, μεταξύ αυτών και ανήλικες, κατά τη διάρκεια μαθημάτων που παρέδιδε.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία διαβιβάζεται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταγγελίες επτά νεαρών γυναικών– τέσσερις ανήλικες και τρεις ενήλικες (από 15 έως 21 ετών). Όλες απευθύνθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από τον εκπαιδευτή, ενώ τους παρέδιδε μαθήματα ιππασίας.

Οι φερόμενες πράξεις τελέστηκαν, κατά τις ίδιες καταγγελίες, το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου του προηγούμενου έτους.

Αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση ψηφιακών πειστηρίων από το σπίτι του εκπαιδευτή προκειμένου να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδας, αναφέρει το newsbeast.gr.

Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στις 16 Σεπτεμβρίου -Τι διεκδικεί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στις 16 Σεπτεμβρίου -Τι διεκδικεί
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η Ιωάννα Γάκα παρουσιαζόταν ως γκουρού της αναζωογόνησης με θεραπείες «κβαντικής» και «σαμανικής» ιατρικής σε πελάτες με γερά πορτοφόλια
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Γενικό Διευθυντή της UNESCO - Στο τραπέζι η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Γιώργος Μαζωνάκη: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος των ιατρών - Kατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση