ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ελευσίνα: "Πέθανε μέσα σε τρία λεπτά, τη βρήκε κλαδί στον λαιμό" - Η ανατριχιαστική περιγραφή για την 72χρονη

Ελευσίνα: "Πέθανε μέσα σε τρία λεπτά, τη βρήκε κλαδί στον λαιμό" - Η ανατριχιαστική περιγραφή για την 72χρονη

Η άτυχη 72χρονη εγκλωβίστηκε μεταξύ της ανοιχτής πόρτας του οχήματος που οδηγούσε η 44χρονης κόρης της και ενός δέντρου έξω από το σπίτι τους στην Ελευσίνα.

Μέσα σε μόλις 3 λεπτά, πριν το ασθενοφόρο προλάβει να φτάσει στο σημείο της τραγωδίας, ξεψύχησε η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε η ίδια της η κόρη και ενώ προσπαθούσε να παρκάρει, έξω από το σπίτι τους στην Ελευσίνα, τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το thetoc.gr, η άτυχη 72χρονη εγκλωβίστηκε μεταξύ της πόρτας του ΙΧ που η ίδια είχε αφήσει ανοιχτή και του δέντρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με τραγικό τρόπο από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι.

Ο πρώην σύζυγος της 44χρονης οδηγού περιγράφει: "Ήταν παρκαρισμένο εδώ μπροστά, η γυναίκα μου πήγε να κάνει όπισθεν αλλά ήταν πολύ μικρός ο χώρος. Βγήκε η πεθερά μου από την πλευρά του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα. Τσέκαρε για να κάνει πίσω και όπως έκανε σιγά σιγά πίσω τη βρήκε σε αυτό το κλαδί, τη βρήκε σε αυτό το σημείο (στο λαιμό) και υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία. Κατέβηκαν γείτονες να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι αλλά στα 3 λεπτά είχε φύγει, όμως, η πεθερά μου. Είχε δίπλωμα από το 2018 η σύζυγος αλλά δεν οδηγούμε για κάποιο διάστημα και το είχε ξαναπιάσει εδώ και 3 χρόνια".

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της, η 44χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το δυστύχημα. Όπως λέει, σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και τα τρία παιδιά που ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και είδαν τη γιαγιά τους να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους.

Το χρονικό

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελευσίνα, όταν η 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε η ίδια της η κόρη, με αποτέλεσμα να χασει τη ζωή της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Αλκιβιάδου. Η 72χρονη είχε κατέβει από το αυτοκίνητο προκειμένου να βοηθήσει την 43χρονη κόρη της να παρκάρει, δίνοντάς της οδηγίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πόρτα του συνοδηγού είχε παραμείνει ανοιχτή.

Κατά τη διάρκεια των ελιγμών με όπισθεν, η 44χρονη φέρεται να πάτησε περισσότερο το γκάζι, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασύρει τη μητέρα της. Η 72χρονη εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και ένα δέντρο, τραυματιζόμενη θανάσιμα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θριάσιο χωρίς τις αισθήσεις της, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η 43χρονη κόρη συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Κατάλαβα ότι το παιδί μου είχε μπλέξει σε παρανομίες, αλλά όχι ποιες, λέει η μητέρα του 27χρονου από τη Νέα Πέραμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κατάλαβα ότι το παιδί μου είχε μπλέξει σε παρανομίες, αλλά όχι ποιες, λέει η μητέρα του 27χρονου από τη Νέα Πέραμο