Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος για τη φωτιά στο ακρωτήριο Πράσο της Σάμου
Υποστήριξε πως είναι ανήλικος.
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο Καμερουνέζος που αντιμετώπιζε την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση για τη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο 19/10 στη Σάμο.
Ο 25χρονος Καμερουνέζος κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε πως δεν είναι σωστή η ηλικία που έχει δηλωθεί, καθώς είναι ανήλικος.
Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες.
Πηγή: newsbeast.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αλέκος Ζαζόπουλος για Φίλιππο Καμπούρη: «Μαζί του έκανα τη συμφωνία, μας ασφάλιζαν σε εταιρεία»
Ο Αλέκος Ζαζόπουλος υποστηρίζει ότι για το σύνολο των ημερών που εργάστηκε και των εμφανίσεων που πραγματοποίησε ήταν κανονικά ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ.
Μαζωνάκης: Η κόρη της Γάκα "δεν πήγε" στο τελευταίο επισκεπτήριο - "Κατάλαβε τον κίνδυνο που μπήκε από τη μητέρα της"
Πριν κάνει πλασμαφαίρεση στον Γιώργο Μαζωνάκη, η Γάκα φέρεται να έκανε την ίδια θεραπεία στη 19χρονη κόρη της.
Στα Χανιά την Παρασκευή η νέα συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Επικεφαλής των δύο αντιπροσωπειών θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάυ – Θα συμμετάσχουν και ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι στην Ορμύλια Χαλκιδικής – «Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω»
Η επίσκεψη στην Ορμύλια ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, πριν από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αρναία και στις Σκουριές.
Λασίθι: Έκλεβαν αιγοπρόβατα και δήλωναν εικονικά ζώα για να παίρνουν επιδοτήσεις – Στο «μικροσκόπιο» ενισχύσεις 90.000 ευρώ
5 συλλήψεις από το ελληνικό FBI, ανάμεσά τους και ο 22χρονος «εγκέφαλος» - Είχαν κλέψει πάνω από 320 αιγοπρόβατα και 692 κουδούνια ζώων
Η συνάντηση με Γεραπετρίτη, ο αγιασμός στην Πρεσβεία, η συνοδεία της ΔΙΑΣ και η ομιλία στην Πνύκα: Το βίντεο του Μάρκο Ρούμπιο από την Αθήνα
«Η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας συνεχίζει να αποφέρει οφέλη και για τις δύο χώρες» γράφει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.