Γιώργος Λυγγερίδης: Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος κατηγορούμενος για τον θάνατό του
Την ενοχή του 19χρονου κατηγορούμενου για τον θάνατο του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αποφάσισε το μεσημέρι της Τετάρτης (7.5.2025) το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά.
Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης τον Δεκέμβριο του 2023 τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε, σύμφωνα με το newsit.gr, την ομόφωνη απόφαση της έδρας, η οποία κρίνει ένοχο τον νεαρό για όλες του τις πράξεις. Συγκεκριμένα, για έξι πράξεις του του αποδίδονται.
Η κατηγορία είναι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η οποία επισύρει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δικηγόρους του 19χρονου να ζητούν ελαφρυντικά, ενώ το επόμενο βήμα είναι η επιβολή ποινής στον 19χρονο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: «Θα διορίσω τεχνικό σύμβουλο για να επισπεύσω τις τοξικολογικές» αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Το «θρίλερ» με την χορήγηση ή μη μέθης στον Γιώργο Μαζωνάκη θα απαντηθεί μέσα από τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Το σενάριο της μέθης για την πλασμαφαίρεση.
Συναγερμός στη Νίκαια: Οπλισμένος άνδρας κρατά όμηρο μια γυναίκα μέσα στο σπίτι του
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της γυναίκας ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι ο άνδρας έχει στην κατοχή του όπλο.
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Θάνατος Μαζωνάκη: «Δεν τον βλέπω καλά» - «Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός» - Η απίστευτη ατάκα της Γάκα σε νοσηλεύτρια
Η 53χρονη νοσηλεύτρια και όσα φέρεται να αντιλήφθηκε την ώρα της πλασμαφαίρεσης στον Γιώργο Μαζωνάκη - Η γιατρός δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τον απινιδωτή και πήρε τηλέφωνο τον κατασκευαστή
Βαθιά οδύνη στην κηδεία της Πηνελόπης: Συγκλόνισε ο αδερφός της - «Ό,τι κάνω στη ζωή μου από εδώ και πέρα σ' το αφιερώνω»
Βαρύ πένθος στην κηδεία της 25χρονης Πηνελόπης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ηγουμενίτσα.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε 52χρονος έπειτα από εκτροπή μηχανήματος έργου στο Άγιο Όρος
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.