Κεφαλονιά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή που διώκεται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών
Παράλληλα, διώκεται για πορνογραφία ανηλίκων, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του προπονητή στην Κεφαλονιά ο οποίος διώκεται για βιασμούς ανήλικων αθλητριών κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον Κουλουμπή Παρίση του Δημητρίου και της Ευαγγελίας, γεν. 13-02-1976 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Ειδικότερα, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, καθώς και για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, επίσης τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Σύμφωνα με τη δίωξη, οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν σε βάρος ανηλίκου που είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, ενώ συντρέχει και η επιβαρυντική περίσταση ότι ο κατηγορούμενος ήταν γυμναστής και παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικο.
Παράλληλα, διώκεται για παράβαση του άρθρου 342 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Η τελευταία κατηγορία αφορά, μεταξύ άλλων, την απόκτηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, ενώ στη δίωξη περιλαμβάνεται η επιβαρυντική περίσταση της παραγωγής τέτοιου υλικού από πρόσωπο στο οποίο είχε εμπιστευθεί ανήλικος για επίβλεψη ή φύλαξη, έστω και προσωρινά.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση από την ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση και δίωξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων του Δέκατου Ένατου Κεφαλαίου του Ποινικού Κώδικα, περί εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Η εν λόγω δημοσιοποίηση είναι πρόσφορη για τον προαναφερθέντα σκοπό και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα διερευνώμενα εγκλήματα και δεν είναι δυνατή εν προκειμένω η επιλογή άλλων μέτρων λιγότερο επαχθών για τα θεμελιώδη δικαιώματα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26710–28404, 26710–27841 και 26710-24441, του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αργοστολίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί μπαίνουν σε σπίτι πολυμήχανης σπείρας: Οι απάτες με ηχογραφημένα μηνύματα, οι «εισπράκτορες» και η λεία των 350.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκαν 78 περιπτώσεις απατών, κλοπών και ληστειών σε περιοχές της Αττικής
Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση «μαϊμού» υπαλλήλων – Κράτησαν «όμηρο» 80χρονη στο τηλέφωνο ενώ της άδειαζαν το σπίτι
Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ ενώ προσποιήθηκαν και τους αστυνομικούς για να καθυστερήσουν τη γυναίκα να καλέσει το 100
Θάνατος Μαζωνάκη: Η 56χρονη γιατρός έχτιζε άλλοθι με τις αναζητήσεις στο ΑΙ – Ο συνδυασμός των τριών ουσιών με Xanax
Η 56χρονη έψαχνε στο ChatGPT απαντήσεις σχετικά με τον συνδυασμό προποφόλης και μιδαζολάμης λίγο πριν καταθέσει για την υπόθεση στις αρχές το μοιραίο απόγευμα που πέθανε ο Μαζωνάκης
Δυναμική διαδήλωση αστυνομικών στη Μεσογείων με καπνογόνα, κόρνες και συνθήματα: «Είμαστε στο τέλμα, ζούμε με χίλια ευρώ»
«Είμαστε στον δρόμο και διεκδικούμε αξιοπρέπεια για τη ζωή μας», φώναξαν επίσης οι ένστολοι της ΕΛΑΣ
Περιστέρι: Η 41χρονη που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της έλεγε ότι η ατροπίνη είναι κολλύριο για τα μάτια
Φίλη της νοσηλεύτριας αποκαλύπτει ότι η 41χρονη «έχει χρησιμοποιήσει ατροπίνη για κάποιο πρόβλημα που έχει οφθαλμολογικό»
Συνελήφθη στον Πειραιά 46χρονος που είχε αποδράσει από φυλακή στην Τουρκία - Είχε καταδικαστεί σε 19 χρόνια
Καταζητούνταν διεθνώς για απόδραση και υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών – Είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές το 2023