Λανουά για το πέναλτι στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Σε αυτή την περίπτωση δεν περιμένουμε παρέμβαση του VAR
Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 17ης αγωνιστικής στη Super League
Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και μια ημέρα μετά ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε κάποιες από τις αμφισβητούμενες φάσεις της συγκεκριμένης “στροφής” του πρωταθλήματος.
Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο video, ο Στεφάν Λανουά αναφέρθηκε στη φάση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, με το πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ των Πειραιωτών και από το οποίο ήρθε το 0-1.
Ο πρόεδρος της ελληνική ΚΕΔ τόνισε πως το VAR δεν θα έπρεπε να έχει κάνει παρέμβαση, αφού δεν υπήρχαν ξεκάθαρες αποδείξεις για πέναλτι, τονίζοντας πάντως ότι το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση.
Από εκεί και πέρα, τονίζει για τη φάση του Γκατσίνοβιτς στο Βόλος – ΑΕΚ ότι έπρεπε να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων” και πως σωστά υπήρξε κόκκινη κάρτα στον Ζαμόρα, στο Άρης – ΟΦΗ.
Ο Στεφάν Λανουά μίλησε:
Για το πέναλτι στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: “Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής δίνει κόρνερ, θεωρώντας πως ο αμυνόμενος βρήκε την μπάλα και της άλλαξε πορεία. Το VAR ήλεγξε πιθανό χέρι και θεώρησε ότι ο αμυνόμενος άγγιξε την μπάλα με το χέρι σε αφύσικη θέση (μακριά από το σώμα). Σε αυτή την περίπτωση δεν περιμένουμε παρέμβαση του VAR, καθώς δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αποδείξεις”.
Για τη φάση του Γκατσίνοβιτς στο Βόλος – ΑΕΚ: “Εδώ ο αμυνόμενος αρνείται στην αντίπαλη ομάδα μια προφανή ευκαιρία για γκολ σπρώχνοντας τον επιτιθέμενο ο οποίος μπορούσε να βρεθεί με την μπάλα μπροστά στον τερματοφύλακα. Περιμένουμε φάουλ και κόκκινη κάρτα σε αυτή την περίπτωση. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR, κάτι που δεν έγινε. Αν ο διαιτητής δεν πάρει την σωστή τεχνική και πειθαρχική απόφαση”.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Βιβλική καταστροφή με έναν νεκρό – Πλημμύρισαν σπίτια, κόπηκαν δρόμοι και έγιναν ποτάμια, πάνω από 255 κλήσεις στην πυροσβεστική
Σοβαρά προβλήματα σε Ηράκλειο και Μυλοπόταμο, δρόμοι γέμισαν νερά και σχολεία θα μείνουν κλειστά
Τραγωδία στην Χαλκιδική: Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε 65χρονο
Συναγερμός σήμανε στη Σκάλα Φούρκας στη Χαλκιδική όταν δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε 65χρονο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα τέσσερα πρόσωπα που «αθωώνουν» τον 58χρονο γιατρό – «Η 56χρονη ήθελε να κάνει πλασμαφαίρεση σε ανήλικο»
Αναισθησιολόγος που συνεργαζόταν με το ζευγάρι των γιατρών «σπάει» τη σιωπή της αναφορικά με τις πλασμαφαιρέσεις - Στο «στόχαστρο» της 56χρονης οι νοσηλεύτριες και ο υπνοθεραπευτής
Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 52 χρόνια με κουίζ, 360 photo booth και ψηφιακή προεκλογική συγκέντρωση
Η διαφορετική επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (05.10.2026) στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ - Η βραδιά θα κορυφωθεί με την ομιλία Μητσοτάκη
Προσωπικός γιατρός Μαζωνάκη: Ήταν υγιέστατος -Δεν είχε κανέναν λόγο να φύγει
«Ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανέναν λόγο να φύγει» δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του Γιώργου Μαζωνάκη.
Λέσβος: Νεκρός 45χρονος κυνηγός που έπεσε από βράχια – Τον εντόπισε η αδερφή του με τη βοήθεια των σκύλων του
Ο άνδρας είχε φύγει για κυνήγι και δεν επέστρεψε - Ανασύρθηκε από βραχώδες σημείο, ενώ οι προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν δεν είχαν αποτέλεσμα