Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για «χρυσό» κύκλωμα δουλεμπόρων: 12 συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο αρχηγός στο Περιστέρι - Είχαν βγάλει €4 εκατ.
Το κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον 500 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών
Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών και πλαστογραφίας εγγράφων πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ.
Στην επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη συμμετέχουν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί που μετέχουν στην επιχείρηση έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 12 συλλήψεις.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο αρχηγός του κυκλώματος ο οποίος είχε μεγάλο εργαστήριο στο Περιστέρι.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα είχε συμμετοχή σε περισσότερες από 500 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, έχοντας αναπτύξει τέσσερα εργαστήρια πλαστογραφίας εγγράφων με το παράνομο όφελος να υπολογίζεται σε τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!