O Γιώργος Μαζωνάκης «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, τη Δευτέρα θα βγω από το κολαστήριο»
Ο καλλιτέχνης μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για μια άθλια μεθόδευση
Ο Γιώργος Μαζωνάκης επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και μέσω του δικηγόρου του έστειλε το πρώτο του μήνυμα αναφορικά με την περιπέτεια που βιώνει τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας να «ευχαριστήσει το κοινό του για την στήριξη», αλλά και να τονίσει πως «δεν πάσχει από κανένα ψυχικό νόσημα».
«Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαϊτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ, ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό μου είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή τη δοκιμασία. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, τους επιχειρηματίες του fever – για την αμέριστη συμπαράσταση για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε αυτή την δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Ο δημοφιλής καλλιυέχνης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο για τέταρτο εικοσιτετράωρο με εισαγγελική εντολή, ωστόσο αναμένεται στο έγγυς μέλλον να φύγει από την ψυχιατρική κλινική, με την πλευρά του να κάνει λόγο για «μεθόδευση» και για συκοφαντικά και άθλια ψεύδη.
Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μερκουλίδης τόνισε πως η κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη είναι «εξαιρετική», ενώ ανυπομονεί να βγει από αυτό το «κολαστήριο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Star.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό να εκπαιδεύει συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα
Η γιατρός που συμμετείχε στην εκπαίδευση τον ευχαριστεί, σύμφωνα με ανάρτησή της, για την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να μπορεί να την εφαρμόσει και η ίδια
Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο
Τουρκικά UAV έκαναν πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών και τέσσερις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο
Βίντεο απ’ την εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις στην Αττική – Σημάδευσαν τις πόρτες με κόλλα
Έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και Άμφισσας οι 2 που ταυτοποιήθηκαν - Γεωργιανής καταγωγής οι 3 συλληφθέντες
Η Ελλάδα «κλέβει» τους εκατομμυριούχους της Βρετανίας: Γιατί οι ισχυροί του χρήματος κοιτούν πλέον προς Αθήνα
Τι γράφουν Daily Mail και Independent για τα φορολογικά κίνητρα και τη νέα εικόνα της Ελλάδας
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι μαρτυρίες των διασωστών που διαψεύδουν τους γιατρούς – «Είπαν ότι είναι 10 λεπτά εκεί και δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι»
«Οι γιατροί μας είπαν ότι έκαναν συμπιέσεις, ότι έβαλαν απινιδωτή που δεν δούλεψε και ότι είχαν δώσει αδρεναλίνη 1mg», μέχρι να φτάσουν οι διασώστες
Τσίπρας στη "Le Soir": Ναι, είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, γνωρίζω τη δουλειά, την έχω κάνει ήδη
Στη βελγική εφημερίδα "Le Soir", ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.