ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση για υποβολή ΑΤΑΚ έως 30 Σεπτεμβρίου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση για υποβολή ΑΤΑΚ έως 30 Σεπτεμβρίου

«Άλλη παράταση δεν πρόκειται να δοθεί, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορεί να διασφαλιστεί η έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων για το σύνολο των αγροτών», υπογραμμίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου θα μπορεί να γίνει η μεταβολή του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ) των αγροτών στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ «έχει παρατηρηθεί η δυσκολία κάποιων αγροτών να συμπεριλάβουν το ΑΤΑΚ» με αποτέλεσμα να αποφασιστεί «να δοθεί παράταση έως 30 Σεπτεμβρίου 2025, μόνο ως προς την συμπλήρωση του ΑΤΑΚ στις Αιτήσεις Ενίσχυσης που θα έχουν υποβληθεί μέχρι την 29 Αυγούστου 2025.

“Επομένως, οι αγρότες καλούνται αφενός να ολοκληρώσουν άμεσα την υποβολή της ΕΑΕ 2025 έως την 29η Αυγούστου και αφετέρου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2025 να υποβάλουν στην ΕΑΕ 2025 τα ελλιπή στοιχεία ΑΤΑΚ’ τονίζει.

«Υπογραμμίζει επίσης ότι “άλλη παράταση δεν πρόκειται να δοθεί, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορεί να διασφαλιστεί η έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων για το σύνολο των αγροτών.

Τέλος, ο ΟΠΕΚΕΠΕ σημειώνει ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεν θα γίνει καμία πληρωμή σε αιτήσεις που αφορούν σε αγροτεμάχια των οποίων δεν έχει δηλωθεί ΑΤΑΚ».

Πηγή: newsit.gr

Πιερρακάκης: Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε τους πολίτες όταν ανοίξει η αγορά για το πετρέλαιο θέρμανσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πιερρακάκης: Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε τους πολίτες όταν ανοίξει η αγορά για το πετρέλαιο θέρμανσης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η Νίκαια «δακρύζει» για το δικό της παιδί - Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Γιώργο Μαζωνάκη, πλήθος επωνύμων στην κηδεία - Δείτε live
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δίνει απαντήσεις για τις συνομιλίες των κατηγορουμένων γιατρών
Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη στο τελευταίο αντίο - Στο πλευρό τους συνάδελφοι του τραγουδιστή
Γιώργος Μαζωνάκης: Στο τραπέζι βαρύτερη δίωξη για τους δύο γιατρούς – Εξετάζεται ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο