ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πέθανε ο Νίκος Παπανικολάου: Γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ιδρυτής της πρώτης τράπεζας σπέρματος

Πέθανε ο Νίκος Παπανικολάου: Γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ιδρυτής της πρώτης τράπεζας σπέρματος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο καθηγητής Νίκος Παπανικολάου. Ήταν κορυφαίος διδάκτωρ Μαιευτικής και ιδρυτής της πρώτης Τράπεζας σπέρματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο καθηγητής Νίκος Παπανικολάου. Ήταν κορυφαίος διδάκτωρ Μαιευτικής και ιδρυτής της πρώτης Τράπεζας σπέρματος, γιατρός ηθοποιών και καλλιτεχνών και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ήταν μάλιστα ιδρυτής των μουσείων λαογραφικού και εθνικής Αντίστασης στον Πλάτανο Ναυπακτίας.

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκέφθηκε τον Πλάτανο Ναυπακτίας

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος. Όταν πια τα κατάφερε με τη βοήθεια του μαιευτήρα- γυναικολόγου Νικόλαου Παπανικολάου, κινδύνευσε να χάσει το παιδί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά".

Ο Παπανικολάου διακόπτει τα γυρίσματα και τη μεταφέρει εσπευσμένα στην Αθήνα. Με τη βοήθεια του καταφέρνει να φέρει στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, Γιάννη.

Πηγή: thetoc.gr

Πέθανε ο Γιώργος Μακρόπουλος, κορυφαία μορφή στο σκάκι παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πέθανε ο Γιώργος Μακρόπουλος, κορυφαία μορφή στο σκάκι παγκοσμίως
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Ερευνούν αν του χορηγήθηκε ουσία πριν από την πλασμαφαίρεση - Σε άγνωστο παραλήπτη έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία που έσβησε
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»