Σέρρες: «Αν έφυγε από τα χέρια μου ζητάω συγγνώμη» λέει μέσα από τα κρατητήρια ο 15χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο
«Αυτά που λέγανε για την κοπέλα ναι ισχύουν, αλλά εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» παραδέχτηκε ο 15χρονος.
«Αν το παιδί έφυγε από τα χέρια μου, ζητώ συγχώρεση» λέει στο newsit.gr μέσα από τα κρατητήρια ο 15χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο στις Σέρρες.
Η ανθρωποκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (5/1/2025) στις Σέρρες, συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ την ίδια ώρα έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του 17χρονου.
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 17χρονος είχε δεχτεί δυνατά χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ρήξη σπλήνας καρδιάς κι αορτής. Παράλληλα εμφανής ήταν τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπο του θύματος.
Ο 15χρονος χθες το απόγευμα (7/1/2026) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε κρατείται και μέσα απο τα κρατητήρια της αστυνομίας, μιλάει στο newsit.gr δίνοντας τις δικές του εκδοχές για το περιστατικό.
«Από ότι έχω πληροφορηθεί ακούγεται ότι το παιδί πέθανε από τραύματα στο στομάχι του. Εγώ σε εκείνο το σημείο δεν τον χτύπησα ποτέ» λέει στο newsit.gr o 15χρονος και συνεχίζοντας προσθέτει: «Κάτι λένε και ότι οδηγούσε ένα αμάξι, δεν ξέρω κάτι τέτοια ακούγονται. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι λένε ότι το παιδί ήταν έξω στη 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν σπίτι μου».
Συνεχίζοντας ο 15χρονος υποστηρίζει ότι έχει πολλές τύψεις για ότι έγινε, ενώ ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη για μηνύματα που έστελνε ο 17χρονος στην κοπέλα του. «Αν όντως έφυγε από τα χέρια μου, ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένεια και μετά από τον Θεό. Έχω πολλές τύψεις στο κεφάλι μου και δεν είναι η φυλακή. Αυτά που λέγανε για την κοπέλα ναι ισχύουν, αλλά εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο, τώρα όμως έγινε το κακό».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στήνουν ξανά σκηνές οι φοιτητές στο Σύνταγμα -Διαμαρτύρονται για στεγαστικό και ΑΕΙ, αύριο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Σκηνές στην πλατεία Συντάγματος στήνουν και πάλι φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για το αυξημένο κόστος στέγασης και την υποχρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης.
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη γιατρός νάρκωνε τους ασθενείς γιατί δεν ήξερε να κάνει φλεβοκέντηση
Η γιατρός από το 2023 είχε αναλάβει τις πλασμαφαιρέσεις στο ιατρείο - Οι αρχές εικάζουν ότι χορήγησε μέθη στον τραγουδιστή, στην κόρη της και άλλους ασθενείς επειδή δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις
Ανδρουλάκης: «Αντίπαλός μου είναι ο λαϊκισμός και η διαφθορά» – Αιχμές για Μητσοτάκη και Τσίπρα, στόχος η ήττα της ΝΔ
Τι είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις διαδηλώσεις στην Ευρώπη και το ιδιωτικό χρέος
Τσίπρας: Το "καρφί" για τον Γεωργιάδη - "Να αρχίσω κι εγώ να χοροπηδάω και να φωνάζω και α και ου;"
Τι συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τους νέους στον Βόλο και οι αιχμές για το ΔΑΠίτικο σύνθημα του Άδωνη Γεωργιάδη
Άρτα: Μόνο του βρέθηκε σε πεζοδρόμιο νήπιο – Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο παππούς του
Ο παππούς συνελήφθη για έκθεση, ενώ για το ίδιο αδίκημα συνελήφθη και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία.
Εικόνα που «σφίγγει» το στομάχι στη Λήμνο - Ελάφι με κομμένο πόδι προσπαθεί να επιβιώσει (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια εικόνα που συγκινεί και προβληματίζει καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή πίσω από το Νοσοκομείο τηςΛήμνου, στη Μύρινα.