Τσίπρας σε δημοσιογράφους: Εδώ είμαι, δεν έφυγα
Όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Άστα, ας πούμε κάτι ευχάριστο»
Την αίσθηση ότι «έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ ο κοινοβουλευτικός διάλογος, με τον κατακερματισμό με τα πολλά κόμματα» εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά τη σημερινή ομιλία του στο συνέδριο για την Ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, που διοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και η Βουλή των Ελλήνων.
Με αφορμή μάλιστα την αναφορά της γγ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Δ. Χατζηβασιλείου: «διαισθανθήκαμε ότι είστε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακούγοντας την ομιλία σας κ. Τσίπρα», και στο σχόλιο δημοσιογράφου «διαισθανόμαστε ότι πρέπει να επιστρέψετε», ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε: «Εδώ είμαι, δεν έφυγα».
Στην ερώτηση εάν «θα “βοηθούσε” να αυξηθεί το ποσοστό εισόδου στη Βουλή στο 5%» είπε: «Δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσει αυτό. Μπορεί και να ενισχύσει κάποιες δυνάμεις».
Τέλος, όπως αναφέρει newsbeast.gr, στην ερώτηση: «Πώς τα βλέπετε τα δικά σας, του ΣΥΡΙΖΑ;» ο κ. Τσίπρας απάντησε χαμογελώντας: «Άστα.. Ας πούμε κάτι ευχάριστο..»
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες