Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ – Αναφορές για τουλάχιστον 7 τραυματίες
Το ΙΧ ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση
Σοβαρό τροχαίο με τουλάχιστον 7 τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (16.06.2025) στη Χαλκιδική– αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ, όπου περίμεναν αρκετοί άνθρωποι.
Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση του ΚΤΕΛ, στο Παλιούρι, με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι το εν λόγω ΙΧ προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που επιχειρούσε προσπέραση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι 7 άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Ένα νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας για περίθαλψη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα νεαρά κορίτσια βρίσκονταν στο σημείο, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Στο σημείο κλήθηκαν από την πρώτη στιγμή 3 ασθενοφόρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αστυνομία και η ΕΟΔ.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!