Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο της Φλώρινας για παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Έπαιρνε λεφτά για πρόβατα που δεν είχε
Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Η πρώτη σύλληψη για τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε στη Φλώρινα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίας ένας κτηνοτρόφος έπαιρνε επιδότηση για πρόβατα που τα είχε πουλήσει πριν χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως πολύμηνες φυλακίσεις επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στους 13 κατηγορούμενους στην υπόθεση λήψης παράνομων επιδοτήσεων για βοσκοτόπια και δασικές εκτάσεις στην Αγόριανη Φθιώτιδας.
Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι εμφανίζονται στην πλειονότητα τους να συνδέονται μεταξύ τους με συγγενική ή φιλική σχέση, κρίθηκαν ένοχοι καθώς το δικαστήριο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς τους.
Μόνο σε τέσσερις από τους συνολικά 13 κατηγορούμενους το δικαστήριο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και επέβαλλε ποινές φυλάκισης από 6 έως 40 μήνες, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.
Πηγή: newsbeast.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.