Σε καλό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 10:38 Σε καλό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Φωτορεπορτάζ

Θετικά σχόλια και για το νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Κυροδήμο που πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη χθεσινή συνεδρίαση.

Σε κλίμα συνεννόησης και διάθεση για συνεργασία από όλες τις πλευρές, κύλησε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων με την νέα σύνθεση.

Από την αρχική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος, κατέθεσε την βούληση του για πνεύμα συνεργασίας, διατηρώντας τους διακριτούς ρόλους πλειοψηφίας – μειοψηφίας. Όλοι ανεξαιρέτως οι επικεφαλής επανέλαβαν τη διάθεση να συνεργαστούν με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών σημειώνοντας την αποστολή που έχουν για τον έλεγχο της δημοτικής αρχής.

Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση έτυχε και το «καυτό θέμα» της συστέγασης του 9ου Γυμνασίου Λαμίας με το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά η αίθουσα από δημότες – μικρούς και μεγάλους – που ζητούν λύση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος έπεσε από νωρίς στα… βαθειά, έχοντας να διαχειριστεί εκτός από τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους και ένα πολύ μεγάλο ακροατήριο που παρενέβαινε στη διαδικασία.

Ομολογουμένως τα πράγματα κύλησαν πολύ καλά και το Δημοτικό Συμβούλιο ολοκληρώθηκε αρκετά πριν τα μεσάνυχτα παρά τα 58 θέματα, αλλά και της δίωρης προ ημερησίας συζήτησης για το θέμα των σχολείων.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση