Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 08:27 Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Αύριο στις 12:00’ το μεσημέρι η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο γραφείο του Δημάρχου στην οδό Σκληβανιώτη, στη Λαμία.

Από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει καθήκοντα και επίσημα ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μετά και την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα «να μη χαθεί ούτε λεπτό» οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθως η εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα στις 7:00' το απόγευμα στην Ειδική Συνεδρίαση που έχει συγκαλέσει ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπεσλεμές, στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Σύμβουλος που αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου είναι ο δικηγόρος Γιώργος Κυροδήμος. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί έκπληξη σε σχέση με τα όσα ακουγόντουσαν στα διάφορα πηγαδάκια και είναι προσωπική επιλογή του Δημάρχου, ο οποίος θέλει να δώσει το στίγμα της ανανέωσης, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και να δώσουν πολλά στον τόπο τους.

Η παρουσίαση τόσο του νέου προέδρου, όσο και των μελών που θα προταθούν για τις δύο Επιτροπές θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην προσυνεδρίαση της παράταξης της πλειοψηφίας που θα γίνει μία ώρα νωρίτερα στις 6:00', στο γραφείο του Δημάρχου στην οδό Σκληβανιώτη.

«Οι Δημότες μας εμπιστεύθηκαν και εμείς δίνουμε όρκο τιμής ότι θα τους κάνουμε υπερήφανους...», είπε ο Θύμιος Καραΐσκος στη χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειώσουμε ότι στις 12:00' το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) θα γίνει και η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη στον νέο Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο.


Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Γιώργος Κυροδήμος είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Σταυρό Λαμίας.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό πάνω στην πληροφορική.

Από το 2013 είναι μάχιμος δικηγόρος στη Λαμία και από το 2018 είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας

Παράλληλα είναι χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους στη Λαμία και σε όλο το νομό Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση