Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 07:16 «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».

Πολύτιμες συμβουλές για νύχτες χωρίς αλκοόλ για τον οδηγό της παρέας ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα, έδωσαν οι εθελοντές της Δράσης για την 14η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 στη Λαμία και σε άλλες 33 πόλεις της Ελλάδας.

Στόχος, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι εθελοντές του Ι.Ο.Α.Σ. με τη συνδρομή του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς, της Τροχαίας Λαμίας, το Τοπικό Παράρτημα του ΕΕΣ, βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, όπου μοίρασαν ατομικά αλκοτέστ, ενημερωτικά φυλλάδια, προτρέποντας στις παρέες που είχαν βγει για διασκέδαση και συμμετείχαν στη Δράση να ορίσουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα φροντίσει, για την ασφαλή τους επιστροφή, μετά το τέλος της βραδιάς υπενθυμίζοντας ότι  «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».

Δείτε ένα βίντεο με δηλώσεις του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Λαμιέων, για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη & τον Εθελοντισμό, Δημήτρη Τζούφλα, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Φώσκολου και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας Ανδρέα Κυρίτση.

Δείτε φωτογραφίες: