Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίνει ζωή στις καμένες εκτάσεις της Β. Εύβοιας και της Μάνης(ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 13:46 Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίνει ζωή στις καμένες εκτάσεις της Β. Εύβοιας και της Μάνης(ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμάει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22/4) με δεντροφύτευση σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, προσφέροντας 1.000 καρποφόρα δέντρα (ελιές) στην βόρεια Εύβοια καθώς και 1.000 ακόμη στην Μάνη, σε κοινότητες που έχουν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος συνεχίζει με συνέπεια και δίνει για μια ακόμη χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Γης την σημασία που της αναλογεί, προσφέροντας μια «ανάσα» σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

«Ο Β-οίκος της ζωής μας» εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρείας και την εξελίσσει σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: Να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

Οι δράσεις βιωσιμότητας στοχεύουν στη δημιουργία ενός πράσινου οίκου, ως μια έκφραση ευγνωμοσύνης για τον πλανήτη και όσα αγαθά μας προσφέρει και απολαμβάνουμε, καθώς και με την επιθυμία να διαφυλάξουμε αυτά τα αγαθά για τις επόμενες γενιές.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. και ο περιβαλλοντικός οργανισμός we4all ενώνουν τις δυνάμεις τους γι’ ακόμη μια φορά με σκοπό να αποκατασταθούν τόσο το πράσινο της φύσης, όσο και μέρος της βιοποριστικής παραγωγής και του εισοδήματος που έχασαν οι κάτοικοι στις πυρκαγιές, δείχνοντας και έμπρακτα την υποστήριξή τους για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλισή του για τις επόμενες γενιές.

Έχουν φυτευτεί περίπου 15.000 δέντρα με τη συμβολή της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. από το 1996 που έχει ξεκινήσει το έργο της δεντροφύτευσης, με στόχο την ανάπλαση του τοπίου, μια ακόμη πράξη βιωσιμότητας.

Δείτε βίντεο από τη δεντροφύτευση στην Αγία Άννα της Βόρειας Εύβοιας:

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση στην Βόρεια Εύβοια:

DSC00704

DSC00631

DSC00623

DSC00592

DSC00589

DSC00576

DSC00561

DSC00540

Δείτε φωτογραφίες από τη δενδροφύτευση στη Μάνη:

DSF-0182

DSF-0213

DSF-0148

DSF-0058

DSF-0049

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση