Ξεκινά την Παρασκευή η «Lamia Expo» στην ΠΕΛ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 07:48 Ξεκινά την Παρασκευή η «Lamia Expo» στην ΠΕΛ!

23 - 28 Σεπτεμβρίου 2022: Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια Έκθεση!

Η ΠΕΛ ζωντανεύει ξανά τις επόμενες ημέρες με την «Lamia Expo 22» που έρχεται για να δώσει ξανά πνοή στην πρωτεύουσα της Στερεάς και σε ένα θεσμό και ένα χώρο που είχαν «μαραζώσει».

Ξεκινά λοιπόν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η Έκθεση Lamia Expo, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Η Lamia Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών.

Είναι μια γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα. Αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Στην έκθεση Lamia Expo θα γίνουν εκδηλώσεις πολιτιστικές, ενημερωτικές, γαστρονομίας κλπ, όλες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τόσο για άνδρες και γυναίκες, αλλά και για παιδιά.

Συγκεντρώνει κοινό από μεγάλο ηλικιακό φάσμα, 10-75 ετών, λόγω των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών στους τομείς της έκθεσης, οι οποίοι θα καλύψουν όλα τα ενδιαφέροντα και αφορούν:

Τρόφιμα, Βιολογικά προϊόντα, Ποτά, Τεχνολογία τροφίμων και ποτών, Δόμηση, Κατοικία, Ενέργεια - Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές μορφές ενέργειας, Αγροτικό τομέα, Παιδί & Εκπαίδευση, Γυναικεία Ομορφιά, ΜΜΕ - Διαφήμιση - Πληροφορική, Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα - Ποδήλατο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για κάθε τομέα, αλλά και να γευτούν τοπικά προϊόντα.

Η Έκθεση Lamia Expo είναι ένα μεγάλο γεγονός το οποίο αναμένεται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματίες και κοινό της Στερεάς Ελλάδας, και όχι μόνο!

Στο www.lamiaexpo.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς και οδηγίες για τη συμμετοχή σας στην έκθεση Lamia Expo.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη τύπου: Lamia Expo: «Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια έκθεση ….»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση