Μαρία Σάκκαρη - Nτάρια Σάβιλ 4-1 γκέιμ: Στα προημιτελικά η Ελληνίδα μετά την απόσυρση της αντιπάλου της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 10:09 Μαρία Σάκκαρη - Nτάρια Σάβιλ 4-1 γκέιμ: Στα προημιτελικά η Ελληνίδα μετά την απόσυρση της αντιπάλου της (φωτο Reuters)

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε ξεκούραστα στα προημιτελικά του Indian Wells, καθώς η Nτάρια Σάβιλ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο σετ τους μεταξύ τους αγώνα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια είχε προλάβει πάντως ήδη να βάλει τις βάσεις για τη νίκη στο ματς, αφού προηγείτο ήδη με 4-1 την 28χρονης Αυστραλής αντιπάλου της.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο ματς και μετά από μεγάλη “μάχη” προηγήθηκε με 3-0. Η Σάβιλ μείωσε με το πρώτο δικό της γκέιμ, αλλά έδειξε παράλληλα να πονάει και τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε το πρώτο σετ, ανακοινώνοντας την απόφαση της να αποσυρθεί μετά το τέλος του πέμπτου γκέιμ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πανηγύρισε έτσι την πρόκρισή της στην 8άδα του τουρνουά της Καλιφόρνια, όπου και θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα, Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία και επικράτησε με 2-0 σετ [7-6 (5), 6-2)] της Γκόλουμπιτς.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση