Εργοτέλης: Οριστικά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες – Εκτός και από το Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:16 Εργοτέλης: Οριστικά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες – Εκτός και από το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Εργοτέλης είναι η δεύτερη ομάδα της Super League 2 που αποχωρεί από το πρωτάθλημα, μετά την Ξάνθη.

Τίτλοι τέλους για τον Εργοτέλη, με την ομάδα του Ηρακλείου να στέλνει την Τρίτη (27.09) έγγραφο στη Super League 2 ενημερώνοντας ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Πλέον ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να κατέβει στη Γ’ Εθνική, εφόσον βρεθούν οι οικονομικοί πόροι. Απορρίφθηκε επίσης και η δήλωση συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, με την ΕΠΟ να ενημερώνει ότι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας ματαιώνεται.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ: «Απορρίφθηκε η δήλωσης συμμετοχής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2022-2023. Ως εκ τούτου ματαιώνεται το προγραμματισμένο για τις 28/9/2022 παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η φάση του Κυπέλλου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση