Η ΕΠΟ στέλνει στην UEFA το video του πέναλτι που ακυρώθηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 14:24 Η ΕΠΟ στέλνει στην UEFA το video του πέναλτι που ακυρώθηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (φωτο intime)

Η ΕΠΟ εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με την ΚΕΔ και ενημερώνει πως αποδέχθηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ και πως στέλνει στην UEFA το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι των Θεσσαλονικέων, στο ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού!

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, των Τρεϊμάνις – Πινέιρο (Λετονία και Πορτογαλία).

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ. Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA.»

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση