Φοβερή ανάρτηση από τον Ιωνικό για τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ: «Συνέχισε έτσι μικρέ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 12:21 Φοβερή ανάρτηση από τον Ιωνικό για τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ: «Συνέχισε έτσι μικρέ»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας τον χειροκρότησαν όταν πέρασε στον πάγκο, σε μία εκπληκτική επίδειξη φίλαθλου πνεύματος.

Στα 19 του χρόνια, ο Κωνσταντέλιας είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδα του κόντρα στους Νικαιώτες και φαίνεται ότι θα αποτελέσει “κεφάλαιο” όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

Το γεγονός ανέδειξαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, αλλά και η ίδια η ΠΑΕ Ιωνικός, η οποία έκανε σήμερα μία φοβερή ανάρτηση για τον νεαρός επιθετικό.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ιωνικός για τον Κωνσταντέλια

O κόσμος του Ιωνικού ξέρει να αναγνωρίζει και να σέβεται! Αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν ο Κωνσταντέλιας πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο για την εμφάνισή του παρά την πικρία που υπήρχε για το αποτέλεσμα.
Συνέχισε έτσι μικρέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση