Με πτήση τσάρτερ ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο για την κηδεία του Μπάλντοκ
Ο Γιάννης Αλαφούζος, σκέφτεται να ναυλώσει πτήση τσάρτερ ώστε η ομάδα και το προσωπικό του Παναθηναϊκού να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία του Τζόρτζ Μπάλντοκ.
Το ενδεχόμενο να ναυλώσει πτήση τσάρτερ ώστε η ομάδα και το προσωπικό του Παναθηναϊκού να μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία του Τζόρτζ Μπάλντοκ σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
Η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου ενώ η ΕΠΟ έχει κάνει δεκτό το αίτημα των «πρασίνων» να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος την ίδια ημέρα με την τελετή.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει επίσης τον τρόπους για να στηρίξει την οικογένεια του Μπάλντοκ και ένας απ’ αυτούς πιθανόν να είναι η τήρηση του τριετούς συμβολαίου που είχε η ομάδα με τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Super Cup της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι που συμμετέχει ο Ολυμπιακός - Πιθανή η αναβολή
O βαθμός επικινδυνότητας στην ευρύτερη περιοχή με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί δημιουργεί ανησυχία για το αν είναι εφικτό να διεξαχθεί κανονικά το Super Cup της Euroleague.
Βόλος – Ολυμπιακός: Με Γκουστάβο Πουέρτα η ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς της Super League
Οι παίκτες που θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς του Πανθεσσαλικού
Ιστορικό: Ο υπερ-κολυμβητής Σπύρος Χρυσικόπουλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κολύμπησε από την Ελλάδα στην Ιταλία
Η συνολική διαδρομή του Χρυσικόπουλου έφτασε τα 91,4 χιλιόμετρα και ολοκληρώθηκε σε 31 ώρες και 50 λεπτά συνεχούς κολύμβησης.
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League - Η ώρα των αγώνων τους στις Βρυξέλλες
Ο στίβος συγκεντρώνει για μια ακόμα φορά τα φώτα, με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστούν.
Η ΑΕΚ «υποκλίθηκε» στους οπαδούς της: «Η ομάδα 680 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα αλλά στην έδρα της»
Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τους οπαδούς της, μετά το παιχνίδι στην Καβάλα