Super League 1 Live, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Νίκησε και κράτησε το αήττητο στον 1ο γύρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 19:23 Super League 1 Live, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Νίκησε και κράτησε το αήττητο στον 1ο γύρο

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στο 64', σκόραρε στο 80΄με «μυτάκι»  και ξεκλείδωσε ένα επιπλέον τρίποντο του Παναθηναϊκού που επικράτησε 2-0 του αξιόμαχου Ατρομήτου ο οποίος αγωνιζόταν από το 35' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ερλινγκμαρκ - Ο Μάγκνουσον το 2-0 με φάουλ στο 93'

Με νίκη έκλεισε την παρουσία του στον 1ο γύρο της Super League 1 ο Παναθηναϊκός. 

Η ομάδα της Αθήνας κέρδισε με 2-0 στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο και έτσι ολοκλήρωσε με 12 νίκες και 1 ισοπαλία και φυσικά στην 1η θέση μετά από 13 αγώνες. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκλείδωσε την άμυνα του Ατρόμητου με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 80' και στο 90+3 ο Μάγκνουσον έγραψε το 2-0. Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε για 2η σερί παιχνίδι ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό είχε κερδίσει το πέναλτι που χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του. 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση