Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο το Γενάρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 15:01 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο το Γενάρη

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph» η Γιουνάιτεντ σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Ιανουάριο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφερε τα πάνω κάτω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την συνέντευξή του με τον Πιρς Μόργκαν και τα όσα αποκάλυψε εκεί σχετικά με την προδοσία των «κόκκινων διαβόλων» στο πρόσωπό του και του γεγονότος πως δεν τον σέβεται ο Τεν Χαγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική ιστοσελίδα, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ έχουν δυσαρεστηθεί αρκετά με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σκέφτονται να λύσουν την συνεργασία τους τον Γενάρη, έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί. Όμως, το κλαμπ δεν θέλει να πληρώσει τους μισθούς των εναπομεινόντων έξι μηνών, οι οποίοι φτάνουν τα 15,4 εκατ. ευρώ.

Οι ίδιοι φοβούνται πως ο παίκτης θα ζητήσει κάτι τέτοιο άμα του προταθεί η λύση του συμβολαίου τους και δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη μαζί του τόσο εξαιτίας του μεγέθους του, όσο και εξαιτίας του τι σημαίνει για την ομάδα και γι' αυτό ψάχνουν έναν τρόπο για να βρεθεί μία μέση λύση που θα αφήσει όλες τις πλευρές όσο το δυνατόν ικανοποιημένες.

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση