Τα highlights από τη νίκη της Κροατίας στον μικρό τελικό με το Μαρόκο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 20:17 Τα highlights από τη νίκη της Κροατίας στον μικρό τελικό με το Μαρόκο

Δείτε τα τρία γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη της Κροατίας επί του Μαρόκου στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ με σκορ 2-1.

Η Κροατία μπορεί να μην έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ όπως είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια στη Ρωσία, όμως παραμένει στο... βάθρο. Η Χρβάτσκα νίκησε με 2-1 το Μαρόκο στον μικρό τελικό και πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Η ομάδα του Ντάλιτς άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Γκβάρντιολ, ο Ντάρι ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα (9') και ο Όρσιτς με φανταστικό τελείωμα στο 42' μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια έκανε το 2-1. Οι παίκτες του Ρεγκραγκί πίεσαν για την ισοφάριση, όμως η Κροατία κράτησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση