Παναθηναϊκός: Οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στη Ζαγκλέμπιε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 16:17 Παναθηναϊκός: Οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στη Ζαγκλέμπιε

Έπειτα από 5,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Σωκράτης Διούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) την παραχώρησή του στον πολωνικό σύλλογο.

Λίγη ώρα μετά, ήρθε η σειρά της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη από τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο έως το προσεχές καλοκαίρι με τον πολωνικό σύλλογο.

«Μαζί μας σήμερα είναι ο Σωκράτης Διούδης, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό στους τερματοφύλακες της ομάδας μας. Από την πρώτη μέρα που συμφωνήσαμε για την παραμονη του προπονητή μας Βάλντεμαρ Φόρναλικ, υπήρχε διάθεση να αυξηθεί σημαντικά ο ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα.

Το πετύχαμε και σήμερα είναι μαζί μας ο Σωκράτης, ο οποίος θα εκπληρώσει αυτό το πλάνο. Ελπίζουμε ότι χάρη στη σημαντική εμπειρία του, οι νέοι τερματοφύλακες της ομάδας μας, να επωφεληθούν» τόνισε λίγο μετά την ολοκλήρωση του deal, ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Ζαγκλέμπιε, Πιότρ Μπουρλικόφσκι.

Από την πλευρά του ο 29χρονος διεθνής γκολκίπερ, ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη Ζαγκλέμπιε. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά όλοι στο σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέρος του κλαμπ από εδώ και πέρα. Έχω ήδη γνωρίσει τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο, οπότε ανυπομονώ να μπω στην ομάδα και να ξεκινήσω τους αγώνες στο πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στην πολωνική Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Ο Σωκράτης φόρεσε για 5,5 χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι, αγωνιζόμενος σε 125 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε το Κύπελλο της σεζόν 2021-22. Ευχόμαστε στον Σωκράτη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση