Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Το buzzer beater του Σλούκα που έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 09:31 Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Το buzzer beater του Σλούκα που έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» (φωτο intime)

Οι αντιδράσεις των σχολιαστών.

Με ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα από τα 8,5 μέτρα, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε προβάδισμα για την πρόκρισή του στα Final Four. 

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την μπάλα στα 3,9 δευτερόλεπτα και με ένα τρίποντο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 72-71, αλλά και το πλεονέκτημα για την επόμενη φάση της Euroleague. 

Για την ιστορία, ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ, με 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Ολυμπιακός έκανε break στο break των Τούρκων και πλέον θα έχει δύο ευκαιρίες μπροστά του, μία στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Παρασκευή και αν χρειαστεί άλλη μία, την επόμενη εβδομάδα, στο ΣΕΦ ώστε να πάρει εισιτήριο για τη Λιθουανία και να βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης.

Κώστας Σλούκας: «Τρελάθηκε» ο επίσημος εκφωνητής της Euroleague με το buzzer beater του

«Ώπα Κώστας Σλούκας. Καλημέρα! Καλησπέρα! Καληνύχτα!». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο σχολιαστής της μετάδοσης στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας το τρίποντο του Κώστα Σλούκα, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Παράλληλα, και σε άλλες χώρες ανά την Ευρώπη η αντίδραση εκείνων που έκαναν τη μετάδοση του αγώνα, ήταν ανάλογη. Ακολουθούν ορισμένες χαρακτηριστικές στιγμές από  Γαλλία και Ισπανία, αλλά και από Τουρκία, όπου είδαν την ομάδα τους να ηττάται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση