Εντυπωσιακό γκολ από τερματοφύλακα: Από το ένα τέρμα στο άλλο, με βολέ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 16:28 Εντυπωσιακό γκολ από τερματοφύλακα: Από το ένα τέρμα στο άλλο, με βολέ!

Στα τελευταία λεπτά του ματς.

Τερματοφύλακας στο Μεξικό πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, από το ένα τέρμα στο άλλο, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της ομάδας του. 

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Σελάγια, ο Σαντιάγο Ραμίρεζ, τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μορέλια έκανε βολέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 2-1 και όλοι οι παίκτες της Σελάγια είχαν προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Ανάμεσά τους ήταν και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Άλισον Ρεβουέλτα. 

Αφού ο Ραμίρεζ μπλόκαρε ένα σουτ, έκανε βολέ. Ο Ρεβουέλτα και οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς την αφύλακτη εστία της ομάδας, αλλά δεν πρόλαβαν. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και οι παίκτες της Ατλέτικο Μορέλια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Με συνολικό σκορ 4-2, από τις δύο αναμετρήσεις, η ομάδα προκρίθηκε στους τελικούς του Clausura.

 

Πηγή: lifo.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση