Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ στην πρεμιέρα του Wimbledon, ενώ βρίσκεται στην πλευρά του Κάρλος Αλκαράθ στο ταμπλό της διοργάνωσης.

Ο κάτοχος Γκραν Σλαμ, Ντομινίκ Τιμ, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται πλέον στο Νο90 της παγκόσμιας κατάταξης, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν έχει κάνει πάντως καλές εμφανίσεις στο χορτάρι και θα χρειαστεί να ανεβάσει την απόδοσή του στο Wimbledon, όπου οι διασταυρώσεις τον φέρνουν απέναντι στον Άντι Μάρεϊ στο δεύτερο γύρο και κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση