ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε από τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τη χθεσινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 16:17 ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αποσύρθηκε από τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τη χθεσινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την απόφαση να αποσυρθεί από τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη, του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Ντράζεν Πέτροβιτς» και πλέον η ΠΑΕ ψάχνει άλλο τουρνουά για να λάβει μέρος μετά την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλάδέλφεια που προκλήθηκαν από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς το βράδυ της Δευτέρας, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο Μιχάλης Κατσουρής. Η Ελληνική Αστυνομία ήξερε εδώ και δύο ημέρες πως θα κατέβουν στην Ελλάδα οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα για να αποφευχθούν τα θλιβερά επεισόδια.

Με πληροφορίες από Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση