Super League 1: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 16:30 Super League 1: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, οδήγησε και στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1, για τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο 19 Αυγούστου, αλλά πλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της αγώνες με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και έτσι η πρεμιέρα της Super League 1 αναβλήθηκε επ’αόριστον. Πιθανότατα το ματς θα γίνει στην πρώτη διακοπή για τις δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση της Super League 1

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση