Αποθέωσε την Αθήνα ο Γκουαρδιόλα: «Είμαι ερωτευμένος με αυτή την πόλη» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 18:00 Αποθέωσε την Αθήνα ο Γκουαρδιόλα: «Είμαι ερωτευμένος με αυτή την πόλη» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ταξίδεψε στην Αθήνα με την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι με στόχο να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023-24 και τον 2ο ευρωπαϊκό της.

Οι "Πολίτες" επικράτησαν με 5-4 της Σεβίλλης στα πέναλτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και κατέκτησαν το UEFA Super Cup μετά και το Champions League.

O Καταλανός που έχει έρθει στην Ελλάδα και στο παρελθόν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου μετά τον τελικό μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι αλλά και για την Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Cosmote TV:

«Ήταν ένα ματς που με αυτές τις ομάδες είναι πολύ δύσκολο και μπορείς και να το χάσεις. Είχαν τις ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό, έχοντας ευκαιρίες αλλά κανένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη βγήκε από το καβούκι της, σε αυτή την περίπτωση ο τερματοφύλακας έκανε την δουλειά και ο Έντερσον ήταν εκπληκτικός.

Προσπαθήσαμε να έχουμε υπέρ μας τον ρυθμό, υπήρχαν κάποια λάθη αλλά αυτό σημαίνει ένας τελικός, χάσαμε ένα τρόπαιο με την Άρσεναλ στα πέναλτι και κερδίσαμε ένα τρόπαιο στην ίδια διαδικασία. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το επόμενο ματς.

Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ το φαγητό υπάρχει τέλειο κλίμα όλα είναι υπέροχα, είμαι ερωτευμένος με αυτή την πόλη
».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση