Πρωταθλητής Ευρώπης στο Σκητ ο Χαλκιαδάκης - Πήρε το «εισιτήριο» και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 09:43 Πρωταθλητής Ευρώπης στο Σκητ ο Χαλκιαδάκης - Πήρε το «εισιτήριο» και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ταυτόχρονα, ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανεβάζοντας σε πέντε τις ελληνικές παρουσίες στη διοργάνωση του 2024.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο Σκητ ανδρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Όσιγιεκ αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό του Σκητ Ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Μπακού, πριν από τρεις εβδομάδες, ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν έτοιμος για μία νέα διάκριση.

Με την επιτυχία του Χαλκιαδάκη η Ελλάδα μετρά πλέον συμμετοχές στη σκοποβολή για την «Πόλη του Φωτός», κάτι πρωτόγνωρο στην εν Ελλάδι ιστορία του αθλήματος.

Εκτός του πρωταθλητή Ευρώπης, τα άλλα τέσσερα εισιτήρια ανήκουν στην Άννα Κορακάκη, στην Χριστίνα Μόσχη,στην Εμμανουέλα Κατζουράκη και στον Ευθύμιο Μίτα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση