Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 15:07 Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ο Πιερ Κούντε. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αφρικανού μέσου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Αγκιμπού Καμαρά και ο Κούντε ακολούθησε το δρομολόγιο Πειραιάς – Περιστέρι, με τον 28χρονο χαφ να αγωνίζεται στον Ατρόμητο τον επόμενο χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Πιέρ Κούντε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, που στο τέλος πήγαν όλα καλά! Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να είμαι ευτυχισμένος, σε ένα περιβάλλον και σε αποδυτήρια που όλοι μου έχουν πει ότι είναι σαν οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον Ατρόμητο που κατάφεραν να ολοκληρώσουν αυτή τη δύσκολη υπόθεση στο τέλος της μεταγραφικής διορίας και τώρα θέλω να τους δικαιώσω για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Τώρα αυτό που θέλω είναι να ενταχθώ άμεσα στην ομάδα, να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες. Πραγματικά, ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να αρχίσουμε τη δουλειά.

Έχω μιλήσει το τελευταίο διάστημα με τον Αγκιμπού και μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλικοί, όλοι χαμογελούν και πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω έρθει σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον κι αυτό θα με κάνει να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό.`

Σε επίπεδο στόχων, θέλω να βοηθώ την ομάδα σε κάθε αγώνα, θέλω να δίνω το 100% και να είμαστε όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, ώστε έτσι να γιορτάσει και τα 100 χρόνια της ομάδας», δήλωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Πιέρ Κούντε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Πιέρ Κούντε (26/7/1995) αγωνίζεται ως χαφ και έχει 37 συμμετοχές με την εθνική Καμερούν.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στις Ακαδημίες της Αλθομπέντας και από εκεί τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τους «ροχιμπλάνκος» αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα και ακολούθησαν δανεισμοί σε Εξτρεμαδούρα και Γρανάδα.

Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Μάιντς πραγματοποιώντας συνολικά πάνω από 70 εμφανίσεις σε Bundesliga και Κύπελλο Γερμανίας και το καλοκαίρι 2021 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μισό της σεζόν του 2023 επέστρεψε για λίγο στην Bundesliga για την Μπόχουμ”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση