Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία: Πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 20:07 Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία: Πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5

Άρη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και έγινε ο πρώτος που πέτυχε πέντε γκολ με τις ομάδες του Big-5.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό, καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης).

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, με 83 συμμετοχές.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί 63 φορές, έχοντας πετύχει 10 γκολ. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (10) έχει και με τον Ολυμπιακό με 34 συμμετοχές. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ήρθε στη 19η συμμετοχή του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση