Σλούκας – Παπανικολάου: Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μίλησαν για τη φιλία τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:45 Σλούκας – Παπανικολάου: Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μίλησαν για τη φιλία τους

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη φιλία του με τον Κώστα Παπανικολάου, τονίζοντας ότι θα είναι αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά, στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup της Ρόδου.

Ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Παπανικολάου πορεύονται μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μιλάει για τη σχέση του με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, , τονίζοντας ότι ενώ πλέον τα πράγματα είναι έτσι που η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου, θα είναι αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας δήλωσε:

Για το πώς νιώθει πριν από το επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα: “Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι από τους μεγαλύτερους συντηρείται και με τους τίτλους. Η φετινή χρονιά είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλο τον κόσμο. Ο πρώτος τίτλος είναι πολύ σημαντικός και δεν χρειάζονται δικαιολογίες.

Όσον αφορά εμένα, είμαι αρκετά έμπειρος, με έχουν βοηθήσει συμπαίκτες και προπονητές ώστε να παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά γενικότερα”.

Για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος με τον Κώστα Παπανικολάου: “Έχω μεγαλώσει με τον Κώστα. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Είμαστε και επαγγελματίες. Ο δρόμος μας πλέον είναι διαφορετικός. Η επιτυχία του ενός είναι αποτυχία του άλλου και για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο”.

Παπανικολάου: “Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει”

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα, ενώ στάθηκε στη χημεία που έχει η ομάδα του Ολυμπιακού , στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup της Ρόδου

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

“Καλή χρονιά σε όλους, με τις όμορφες στιγμές που προσφέρει το μπάσκετ. Να έχουμε όλοι υγεία, βλέπουμε τι συμβαίνει καθημερινά. Η περσινή μας χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη, οπότε συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις. Σίγουρα είχαμε κάποιες αλλαγές, σίγουρα χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί όπως ο Σλούκας που είναι δίπλα μου, όμως η ομάδα μου πάντα βρίσκει τρόπους για να είναι εκεί, για να είναι ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό θα κάνουμε για άλλη μία χρονιά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και χημεία από νωρίς, ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν.

Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ όσο είναι”.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση