Η ΚΕΔ τιμώρησε τον Παπαπέτρου που ήταν ο διαιτητής VAR στο ΑΕΚ – Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 18:12 Η ΚΕΔ τιμώρησε τον Παπαπέτρου που ήταν ο διαιτητής VAR στο ΑΕΚ – Ατρόμητος

Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ προχώρησαν στην αντικατάσταση του διαιτητή VAR (σ.σ. Τάσου Παπαπέτρου) στο παιχνίδι του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Παπαπέτρου ήταν ο διαιτητής VAR στο ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου δεν θα αποτελέσει τον VARίστα του αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι, όπως είχε οριστεί αρχικά, με τον Ευστάθιο Γκορτσίλα να παίρνει τη θέση του.

Η ομάδα του Περιστερίου την Παρασκευή το πρωί με ανακοίνωση της είχε ζητήσει την αλλαγή του Παπαπέτρου, καθώς τον θεωρεί μεταξύ των υπευθύνων για λάθη στο ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Η ΚΕΔ προχωρά στην αντικατάσταση του Έλληνα διεθνή ρέφερι, προφανώς τιμωρώντας τον για τις αποφάσεις του.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρεί πως η γραμμή στο γκολ του Ατρόμητου που ακυρώθηκε έχει τοποθετηθεί λάθος, αφού θα έπρεπε να μπει στον Έρλινγκμαρκ που σκόραρε και όχι στον Τσακμάκη που δεν επηρέαζε τη φάση.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση