ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Περίπατος στους Ζωσιμάδες με Ποντένσε οδηγό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 22:47 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Περίπατος στους Ζωσιμάδες με Ποντένσε οδηγό

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Ο Ποντένσε “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι, με τον Ροντινέι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στα Γιάννενα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον ΠΑΣ από το ξεκίνημα του αγώνα. Μπήκε φουριόζος και προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με 2-0 χάρη σε γκολ του Ποντένσε, κάνοντας στη συνέχεια διαχείριση του παιχνιδιού.

Στις καθυστερήσεις ο Ροντινέι υπέγραψε το τελικό 3-0, με το οποίο ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, έχοντας +5 από τον ΠΑΟΚ και +6 από τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση άρχισε με 18 λεπτά καθυστέρηση, εξαιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των γηπεδούχων και το οποίο ζητήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα να κατέβει. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις το πανό καλύφθηκε και δόθηκε η πρώτη σέντρα.

Πλέον η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα «ταξιδέψει» με ανεβασμένη την ψυχολογία στη Σερβία και θα αναζητήσει στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (5/10), την πρώτη εφετινή νίκη της στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν με το… καλησπέρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να βρουν γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε αυτή τους την προσπάθεια, ο Ποντένσε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον Πορτογάλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τον Ορτέγκα και με σουτ εκτός περιοχής να γράφει το 1-0 στο 17΄.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ποντένσε εκτέλεσε εκτός περιοχής με το αριστερό, νικώντας τον Κλέιμαν και γράφοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπήκε δυναμικά και στην επανάληψη, απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το τρίτο της γκολ. Αρχικά στο 47΄ ο Αλεξανδρόπουλος τροφοδότησε τον Μπιελ, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα… Στο 61΄ ο ΠΑΣ είχε καλή ευκαιρία να μειώσει με τον Μπάλαν, αλλά η κεφαλιά του ήταν εκτός εστίας.

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε και πάλι απειλητικές διαθέσεις με αντεπιθέσεις, ο Κλέιμαν κατέβασε… ρολά, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροντινέι με διπλή προσπάθεια κατάφερε να παραβιάσει τα δίχτυα του…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος (62΄ Μπεγκαλα), Μπιλμπάο, Τζίμας (75΄ Γκάρο), Ροσέρο (61΄ Έφορντ), Παμλίδης, Μπάλαν (75΄ Κόντε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φρέιρε (46΄ Παρόσο), Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης (46΄ Γιόβετιτς), Ποντένσε (66΄ Καρβάλιο), Μπιέλ (84΄ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί (66΄ Μασούρας).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση