Ο Παναθηναϊκός περιμένει το «οκ» της UEFA για τη Λεωφόρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 17:56 Ο Παναθηναϊκός περιμένει το «οκ» της UEFA για τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε το γήπεδο της Λεωφόρου για τα εναπομείναντα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει για τους ομίλους του Europa League, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ΟΑΚΑ

Στην απόφαση να αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των ομίλων του Europa League κατέληξε ο Παναθηναϊκός, μία επιλογή που αποτέλεσε μόνοδρομος για τους «πράσινους», αφού δεν υπήρχαν ουσιαστικά εναλλακτικές επιλογές, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ΟΑΚΑ.

Τώρα, το «τριφύλλι» περιμένει το τυπικό «ΟΚ» της UEFA προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή. Υπάρχουν φυσικά κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στο γήπεδο ώστε να συμβεί αυτό, όμως απαξ και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δώσει την συγκατάθεσή της, αυτό θα είναι εύκολο.

Η πιο βασική αρνητική συνέπεια της απόφασης αυτής είναι ο κατά πολύ λιγότερος κόσμος που θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, μετά τους παραπάνω από 100 χιλ. θεατές που μαζεύτηκαν σε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, αφού αν κανείς αφαιρέσει τις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά κι εκείνες που πρέπει να παραχωρηθούν στους φιλοξενούμενους οπαδούς, μένουν λιγοστά «μαγικά χαρτάκια».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση