Η ΕΠΟ αποφάσισε: Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 13:28 Η ΕΠΟ αποφάσισε: Με κόσμο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Την απόφαση πήρε η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ που συνεδρίασε το Σάββατο

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αυτό αποφάσισε η  Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ η οποία συνεδρίασε το Σάββατο μετά από σχετικό αίτημα του ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντέδρασε την Παρασκευή μετά το... πράσινο φως που έδωσε ο δικαστής της ΕΠΟ για την παρουσία κόσμου στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ζήτησε να αποσαφηνιστεί από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή) ποια ερμηνεία από το 2020 είναι ορθή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα αφού πήρε γνωμοδότηση από την νομική υπηρεσία της Super League και δικαιώθηκε.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε, λόγω του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, σε πρώτο βαθμό να δώσει δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αλλά για να ισχύσει η ποινή θα πρέπει να είναι τελεσίδικη και θα πρέπει να περάσουν και πέντε ημέρες από την έκδοσή της για την εφαρμογή της.

Θυμίζουμε το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και αναμένεται να είναι sold out. 

H σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ 

«Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με ή χωρίς θεατές.

Η Επιτροπή δέχτηκε κατά πλειοψηφία την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή δεν χρειάζεται να αποφανθεί επί του θέματος, αφού σχετικά έχουν ήδη εκφραστεί μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Σύμφωνα δε με την παραπάνω εκτίμηση, οι αποφάσεις που αφορούν σε διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές, εκτελούνται μετά την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης, αφού στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί μια ομάδα να εκτίσει πρώτα την ποινή της και να αθωωθεί μετά, άρα η αθώωσή της να είναι άνευ σημασίας.

Η ΕΠΟ τέλος καλεί τη SL1 να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό αυτόν, αντίθετα με όσα έχει πράξει στο παρελθόν».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση