Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 20:45 Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε

Για δεύτερη προπόνηση της Εθνικής ποδοσφαίρου, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Η Εθνική ποδοσφαίρου συνέχισε την Τρίτη (14.11) την προετοιμασία της για το φιλικό απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (17/11, 19:00), αλλά και για το τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στη Γαλλία (21/11, 21:45).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε σήμερα το πρωί από το υπερατλαντικό του ταξίδι -και την τελευταία του υποχρέωση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ- και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί κανονικά (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης).

Η Εθνική Ελλάδας θα προπονηθεί ξανά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:30 και θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση